Nedaleko Prahy se během dvou let otevře největší evropské prodejní centrum ojetých vozů

Foto: Louda Auto

Vrbová Lhota u Poděbrad se stane největším evropským prodejním místem ojetých vozů v Evropě. Areál bude mít rozlohu 9 hektarů a celkový počet vozidel může dosáhnout až 5 tisíc kusů


Areál, který nemá v evropském kontextu v podstatě žádnou konkurenci, začala u Vrbové Lhoty u Poděbrad stavět společnost Louda Auto, která je největším tuzemským prodejcem vozů značky ŠKODA a Hyundai a současně také významným dealerem dalších devíti automobilových značek na českém trhu.

Centrum ojetých vozů bude svojí velikostí, rozsahem služeb a luxusním prodejním prostředím evropským unikátem
Robert Imling; ředitel prodeje ojetých vozů Louda Auto

Součástí nového areálu bude i nejmodernější logistické a servisní zázemí. Zastřešené prodejní a skladovací plochy pojmou až 2 tisíce vozidel, venkovní plochy o celkové rozloze 40 tisíc metrů čtverečních jsou potom schopny absorbovat dalších přibližně 3 tisíc vozidel. Vzhledem k rozvíjející se elektromobilitě budou součástí areálu i nejmodernější rychlodobíjecí stanice s nejmodernějším zázemím, a to včetně moderní kavárny s občerstvením. 

Stavba takto rozsáhlého areálu byla pochopitelně pečlivě naplánována a plně reflektuje současnou situaci na automobilovém trhu. Ten se totiž v posledních letech výrazně mění a uspět na něm budou moci pouze velcí a stabilní obchodníci. „Letos oslavíme 30 let působení na českém trhu, během kterých jsme se z jednoho malého showroomu v Poděbradech rozrostli do holdingu s 28 autosalony a 18 servisy po celé republice. Současné trendy prodeje vozů vedou k centralizaci skladovacích, servisních i prodejních ploch, proto stavíme tento centrální sklad s výbornou dostupností nejen z Prahy, ale také Hradce Králové nebo Pardubic“, říká Pavel Louda, majitel společnosti Louda Auto. 

Firma plánuje, že v novém skladovém, servisním a prodejním centru bude v budoucnu celkově pracovat až 200 zaměstnanců, což výrazně přispěje ke snížení nezaměstnanosti v blízkém okolí. Základní kámen byl slavnostně vysvěcen římskokatolickým farářem Zoltánem Balgou za přítomnosti starosty Vrbové Lhoty Jiřího Vojtěcha a zástupců společnosti Louda Auto Pavla Loudy a Roberta Imlinga.

Automobilový portál s testy ojetých aut a testy nových vozů, ale také zpravodajství ze světa automobilismu, automobilové novinky, levné ojeté vozy, recenze autobazarů, světové autosalony, rady jak koupit ojetý automobil, prověření VIN, chat s odborníkem, rady, jestli benzín nebo nafta, Škoda nebo Volkswagen, kombi nebo sedan…

Podívejte se i na naše další weby:

www.life24.cz

www.cestyavylety.cz 

www.cartrax.cz

 


TestyOjetin.cz 

CarTrax, s.r.o.
Rybná 716/24
110 00   Praha 1 

IČO: 10827226
Šéfredaktor: Pavel Foltýn
info@testyojetin.cz 

Ochrana soukromí

Nastavení soukromí

Obsah internetových stránek www.testyojetin.cz (dále jen „Web“) jakož i jejich celkový vzhled, a to včetně loga a jeho částí, jsou autorským dílem ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb. (Autorský zákon). Web zároveň obsahuje vyobrazení ochranných známek a audiovizuální obsah, jehož vlastníkem a/nebo oprávněným uživatelem je Provozovatel. Provozovatel je tak v souladu se zákonem. č. 121/2000 Sb. oprávněn vykonávat veškerá majetková práva k Webu. Jakékoliv užití textového, grafického nebo audiovizuálního obsahu Webu jinak, než v případech výslovně vymezených zákonem, zejména pak užití obsahu formou šíření, kopírování, napodobování nebo jiného zpracování, je bez písemného souhlasu Provozovatele zakázáno.
© 2020 TestyOjetin.cz. All Rights Reserved. Created by BestSite. Powered by Tele3.