Nový Superb, nebo zánovní Audi, BMW, či Mercedes? Zájem o zánovní prémiové ojetiny výrazně roste

Foto: Louda Auto

Poptávka zákazníků po prémiových vozech neklesá. Češi se však začínají více poohlížet po zánovních vozech. Jsou stále kryté zárukou, ale mají velmi nízký kilometrový nájezdy a především o mnoho nižší cenu.


Krize v automobilovém průmyslu, spojená s nedostatkem nových vozů, přilákala do showroomů také zájemce o zánovní vozy. V principu jde většinou o vozidla, která mají nejen velmi nízký kilometrový nájezd a jsou krytá tovární zárukou, ale především jsou k dispozici ihned a často i o stovky tisíc korun levněji, než vozy nové. To je případ například prémiových zánovních vozů v pražském dealerství Louda Auto, kde se v showroomu pro luxusní vozy prodávají zánovní ojeté vozy značek Audi, BMW, nebo Mercedes.

Všechny vozy jsou pochopitelně kryté garancí programů Škoda-plus, Das WeltAuto, nebo Hyundai Promise“, přibližuje jednu z hlavních výhod ředitel prodeje ojetých vozidel Louda Auto+ Robert Imling. To další výhodou je pochopitelně cena nabízených vozidel. „Některé vozy jsou zlevněné i o stovky tisíc korun. Kdo hledá kvalitní prémiovou ojetinu, může pro něj představovat nákup takového vozu poměrně značnou finanční úsporu“, přibližuje další z výhod nákupu vozu v Louda Auto+ Robert Imling.

Samozřejmostí je pochopitelně nabídka značkového financování s výhodnými podmínkami, a to včetně sjednání pojištění. Využít lze i nákup prostřednictvím protiúčtu. U většiny nabízených vozidel pak lze odečíst DPH. V měsíci září mohou zákazníci navíc využít speciální akci a získat kartu společnosti Shell k čerpání pohonných hmot.

 „Všechny vozy prošly naší servisní kontrolou a jsou to tedy v podstatě vozy z první ruky“, říká Imling a pokračuje: „auta z první ruky byla a jsou pravidelně servisovaná a mají platnou STK. Při jejich prodeji dbáme na férové jednání, individuální přístup a transparentnost.

Sháníte-li tedy prověřený a kvalitní zánovní vůz, neměli byste nabídku Louda Auto+ rozhodně přehlédnout. Jejich zkušený tým vás určitě přesvědčí o tom, že už dávno jsou pryč časy bazarových rachotin, a že pořízení ojetého vozu může být stejně seriózní a bezpečné jako nákup vozu nového. Tím spíše, když v podstatě nové vozy jsou skladem, a tedy ihned k dodání.

Automobilový portál s testy ojetých aut a testy nových vozů, ale také zpravodajství ze světa automobilismu, automobilové novinky, levné ojeté vozy, recenze autobazarů, světové autosalony, rady jak koupit ojetý automobil, prověření VIN, chat s odborníkem, rady, jestli benzín nebo nafta, Škoda nebo Volkswagen, kombi nebo sedan…

Podívejte se i na naše další weby:

www.life24.cz

www.cestyavylety.cz 

www.cartrax.cz

 


TestyOjetin.cz 

CarTrax, s.r.o.
Rybná 716/24
110 00   Praha 1 

IČO: 10827226
Šéfredaktor: Pavel Foltýn
info@testyojetin.cz 

Ochrana soukromí

Nastavení soukromí

Obsah internetových stránek www.testyojetin.cz (dále jen „Web“) jakož i jejich celkový vzhled, a to včetně loga a jeho částí, jsou autorským dílem ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb. (Autorský zákon). Web zároveň obsahuje vyobrazení ochranných známek a audiovizuální obsah, jehož vlastníkem a/nebo oprávněným uživatelem je Provozovatel. Provozovatel je tak v souladu se zákonem. č. 121/2000 Sb. oprávněn vykonávat veškerá majetková práva k Webu. Jakékoliv užití textového, grafického nebo audiovizuálního obsahu Webu jinak, než v případech výslovně vymezených zákonem, zejména pak užití obsahu formou šíření, kopírování, napodobování nebo jiného zpracování, je bez písemného souhlasu Provozovatele zakázáno.
© 2020 TestyOjetin.cz. All Rights Reserved. Created by BestSite. Powered by Tele3.